Væggelus

Få et uforpligtende tilbud

Effektiv og grundig bekæmpelse af væggelus. Vi er autoriserede og kører i bl.a. København, Køge og Roskilde, men også andre steder på Sjælland.

GODE RÅD OM BEKÆMPELSE AF VÆGGELUS

Hvis du har været så uheldig at få væggelus med hjem fra ferie eller andre steder, er der en række ting du selv kan gøre inden du tager kontakt til en professionel.

Vi kan kontaktes på telefon 88 63 86 86 eller mail info@citytox.com og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af væggelus hos dig.

VÆGGELUS – KORT FORTALT

En væggelus er et lille blodsugende insekt, som er i familie med tægen.

Den lever af blod fra mennesker. De er vågne om natten og kravler op til byttet og suger blod mens man ligger og sover dybt.

Derfor opdager man sjældent selve angrebet, men vågner op med kløende stik på kroppen. Disse kløende stik bliver af mange forvekslet med loppebid eller myggestik.

At slippe af med væggelus kræver både erfaring og knowhow. Hvis man ikke løser problemet korrekt, kan man risikere at sprede væggelusene til andre rum eller flere lejligheder. Det kan derfor hurtigt ende med at blive en dyr og langsommelig process, hvis ikke problemet bliver løst af professionelle.

Derfor bør man tage kontakt til en autoriseret skadedyrsbekæmper. Kun på den måde er du sikret at sprøjtemidlerne bliver brugt efter alle gældende regler.

Mere information om væggelus

Væggelusen er en tæge og har som andre tæger en sugesnabel. Væggelusen bruger, som en af de få tæger, sugesnablen til at suge blod.

Væggelusen har i modsætning til mange andre tæger ingen vinger. Den voksne væggelus kan blive op til 1 cm lang, farven er rødbrun og kroppen er meget fladtrykt afhængig af, hvornår den sidst har suget blod.

Væggelus er lyssky; om dagen sidder de gemt i revner og sprækker, men om aftenen kommer de frem for at opsøge byttet.
De foretrækker menneskeblod, men kan suge på andre dyr som f.eks. kaniner, rotter, mus og fugle. Efter måltidet trækker den snabelen til sig og kravler i skjul, og her bliver den siddende i adskillige dage og fordøjer.

Hunnen lægger sine æg på skjulestederne, hvor de klæbes fast til underlaget. Den lægger 4-7 æg om dagen – i alt ca. 200. Antallet afhænger af temperaturen og andre ydre forhold, og ved temperaturer under 10°C lægges ingen æg.

Ud af de ca. 1 mm lange æg kommer nymferne, som ligner mindre udgaver af de voksne. Udviklingen går gennem fem stadier, mellem hvilke der skiftes hud, og i hvert stadie kræves et måltid blod. Det tager fra to måneder til knapt et år for væggelusen at gennemløbe udviklingen fra æg til kønsmodent individ.

Der er stor forskel på folks følsomhed over for bid fra væggelus, nogle generes overhovedet ikke, mens biddene hos andre svulmer voldsomt op. Væggelus borer snablen i utildækkede hudpartier, hænder, arme, hals, fødder, populært sagt hvad der stikker uden for dynen.

5 gode grunde til at vælge os til bekæmpelse af væggelus

Vi er til at træffe på telefonen alle hverdage og der er ikke ekstra tillæg i weekenden.

Vi kan kontaktes på telefon 88 63 86 86 eller på mail info@citytox.com. Vi kører især i områder omkring København, Køge samt Roskilde, men hjælper også gerne til andre steder på Sjælland.

Så du skal ikke tøve med at kontakte os hvis du har brug for hjælp til bekæmpelse af væggelus hos dig.

Anmeldelser

Kunderne er glade og tilfredse – se vores flotte anmeldelser på Trustpilot

GRATIS RÅDGIVNING

Citytox er førende eksperter inden for skadedyrsbekæmpelse!

Skriv eller ring til os og lad os få en snak om, hvordan du bedst kommer dit problem med skadedyr til livs.