Er du plaget af hvepse, som du gerne vil have bekæmpet effektivt en gang for alle? Citytox udfører effektiv og autoriseret bekæmpelse af hvepse, bier og gedehams. Vi er professionelle og ved alt om hvad der skal til for at bekæmpe hvepse effektivt. Vi bekæmper eksempelvis gerne dit hvepsebo uanset hvor det måtte hænge i dit hus. Hvepse lever gerne lidt beskyttet, og ligeledes vil hvepsebo ofte være godt gemt, men kan så vidt muligt etableres overalt.
Oplever du gentagne gange hvepse sværme omkring huset, er der formentlig et hvepsebo i nærheden. Læg mærke til hvor de flyver hen, for at prøve at lokalisere deres bo. De findes typisk i huller i græsplæner, under et udhængstag, under loftet i garagen, i kompostbunker, buske eller fuglehuse. Citytox bekæmper hvepse alle steder – også de svært fremkommelige. Finder du et hvepsebo, så kontakt os da og beskriv hvor det er. Så bekæmper vi hvepsene, og sender dig et billede på telefonen, når vi er færdige.
Der bør tages kontakt til en autoriseret skadedyrsbekæmper. Kun på den måde er du sikker på at bekæmpelsesmidlerne bliver brugt efter gældende regler på området.
Kræv at se et gyldigt sprøjtecertifikat!
Hos Citytox går vi efter at være den foretrukne skadedyrsbekæmper når det kommer til Bekæmpelse af hvepse. Vi gør en dy ud af hurrtigt at vende tilbage på alle henvendelser, samt komme opgave i kalenderen, så du hurtigt får dine hvepse bekæmpet hurtigt. Alle vores behandlinger har fokus på miljø og er ufarlig efor mennesker, så du ikke skal bekymre dig om at få bekæmpet hvepse inde i dit hus eller i din garage.
Kontakt os idag. Find vores nummer ovenfor eller udfyld en kontaktformular, så vender vi snarest muligt tilbage til dig.
Der findes 7 arter af gedehamse i Danmark. De mest almindelige er Almindelig Gedehamse også kaldet hvepse og Skovgedehams. Hvepse er sociale dyr ligesom myrer og bier, da de passer deres afkom og bor sammen. De bygger deres bo af papir, som de fremstiller af afgnavet træ. Når hvepsen afgnaver træet med kindbakkerne blandes det med hvepsens spyt og således fremstiller hvepsen papirmassen til hvepseboet. Boet er omtrent kuglerundt med indflyvningshul forneden og består af flere koncentriske skaller.
Det er den overlevende dronning, der alene begynder byggeriet om foråret. Hun står også for opfodringen af de første larver, men overlader gradvis arbejdet til arbejderhvepsene efterhånden som antallet stiger.
Hvepse lever af mange forskellige ting; syltetøj, råddent kød, andre dyr og nektar. Sommeren igennem, hvor de skal fodre deres larver, er de hovedsageligt rovdyr, mens de i sensommeren kan slå sig på søde sager som blommer og syltetøj. Det er på den årstid, de kan være generende ved det udendørs kaffebord.
Hvepse må ikke forveksles med honningbier, der aldrig ses i den rolle. Hvepse, med undtagelse af dronningen, lever kun i det år de er født.
I sensommeren udklækkes unge dronninger, der parrer sig før de finder et skjulested, hvor de går i dvale og overvintrer til næste forår. De øvrige hvepse i boet går til grunde. I den periode kan de være aggressive.
Hvepse kan stikke som forsvar. Stikkebrodden er glat, så hvepsen kan trække den ud efter stikket. Hvepsen kan derfor, i modsætning til honningbien, overleve efter at have stukket. Hvepsens stik anses normalt for at være mere smertefuldt end biens.
Hvepsen anses oftest som et skadedyr, da mennesket bliver generet af dem i deres søgen efter mad eller bolig. Hvepsen er dog en effektiv jæger og holder bestanden af andre skadedyr kraftigt nede, eksempelvis kållarver.
Skriv eller ring til os og lad os få en snak om, hvordan du bedst kommer dit problem med skadedyr til livs.