Erhverv

Få et uforpligtende tilbud

Undgå fremtidige problemer med skadedyr ved erhverv.

SKADEDYRSBEKÆMPELSE ERHVERV ER DEN SKRÆDDERSYEDE SERVICEAFTALE TIL VIRKSOMHEDER

Citytox tilbyder skadedyrsbekæmpelse erhverv til virksomheder, som er skræddersyede serviceaftaler til virksomheder med problemer med alle former for skadedyr.  Vi sikrer din virksomhed mod alle typer af skadedyr.

Her på siden kan du læse mere om de forskellige pakker. Beskrivelserne er vejledende og din virksomhed får naturligvis skræddersyet en unik og effektiv serviceaftale udfra jeres specifikke behov.

Undgå fremtidige skadedyrs problemer erhverv med vores enkle 3-trins serviceprogram.

Fordele ved en 3-trins serviceaftale til erhverv:

Skadedyrsbekæmpelse erhverv

Vores serviceaftaler til erhverv

SERVICE SMALL ERHVERV

  • Ideel til mindre virksomheder og private. Vi udfører løbende forebyggende bekæmpelse af de skadedyr, der fremgår af serviceaftalen. Vi udfærdiger en elektronisk rapport efter hvert kontrolbesøg. Vi er altid klar ved telefonen for spørgsmål, råd og vejledning.

SERVICE MEDIUM ERHVERV

  • Perfekt til små, mellemstore og store virksomheder samt til institutioner. Vi udfører løbende forebyggende bekæmpelse af de skadedyr, der fremgår af serviceaftalen. Vi udfører akut bekæmpelse på de skadedyr der indgår i serviceaftalen – uden merberegning. Vi udfærdiger en elektronisk rapport efter hvert kontrolbesøg. Der bliver lavet en bygningsgennemgang 1 gang årligt, for at minimere risikoen for indtrængen af skadedyr. Vi er altid klar ved telefonen for spørgsmål, råd og vejledning.

SERVICE LARGE ERHVERV

  • Den ultimative, skræddersyede serviceaftale til fødevarevirksomheder, medicinalindustrien mfl. Service Complete er det tætteste du overhovedet kan komme på en forsikring mod skadedyr. Vi udfører løbende forebyggende bekæmpelse af skadedyr. Vi udfører akut bekæmpelse på de skadedyr der indgår i serviceaftalen – uden merberegning. Der bliver foretaget nøje og detaljeret elektronisk rapportering, skræddersyet til den enkelte virksomhed efter hvert kontrolbesøg. Der bliver lavet en bygningsgennemgang under hvert kontrolbesøg, for at minimere risikoen for indtrængen af skadedyr. Med Service Complete er i godt rustet mod driftsstop og sure smileys, som følger af skadedyr. Vi er altid klar ved telefonen for spørgsmål, råd og vejledning. 88 63 86 86

Anmeldelser

Kunderne er glade og tilfredse – se vores flotte anmeldelser på Trustpilot

GRATIS RÅDGIVNING

Citytox er førende eksperter inden for skadedyrsbekæmpelse!

Skriv eller ring til os og lad os få en snak om, hvordan du bedst kommer dit problem med skadedyr til livs.