Borebiller

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du døjer med borebiller kan vi hjælpe dig med effektiv bekæmpelse i alt fra Roskilde og Køge til København og andre steder på Sjælland.

GODE RÅD OM BEKÆMPELSE AF BOREBILLER

LAD PROFESSIONELLE HJÆLPE DIG AF MED BOREBILLER

Borebiller formerer sig hurtigt og kræver professionel behandling.

At slippe af med borebille kræver både erfaring og knowhow. Hvis problemet ikke løses korrekt, risikerer man at få spredt borebillerne til andre rum og lejligheder. Dermed bliver det hurtigt en dyr og langsommelig proces.

Der bør tages kontakt til en autoriseret skadedyrsbekæmper. Kun på den måde er du sikker på at sprøjtemidlerne bliver brugt efter gældende regler på området.

Kræv at se et gyldigt sprøjtecertifikat!

Billede af borebiller på grønt blad

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS SOM SKADEDYRSBEKÆMPER

  • Vi er autoriserede og har mange års erfaring med bekæmpelse af borebiller.
  • Vi kan rykke hurtigt ud og danne os et overblik over omfanget af skadedyr hos dig. Derefter giver vi et uforpligtende tilbud på selve behandlingen.
  • Vi yder fuld garanti på behandlingen.
  • Vores behandlinger er ufarlig for mennesker og husdyr.
  • Hos os er du og dit hjem altid i trygge hænder. Det eneste du skal gøre er at afvente virkningen af vores behandling.

Vi er til at træffe på telefonen alle hverdage, og der er ikke ekstra tillæg i weekenden. Vi kan kontaktes på telefon 88 63 86 86 eller på mail info@citytox.com. Vi kører især i områder omkring København, Køge samt Roskilde, men hjælper også gerne til andre steder på Sjælland. Så du skal ikke tøve med at kontakte os hvis du har brug for hjælp til bekæmpelse af borebiller hos dig.

Om borebiller

Borebillen har et typisk snudebille-udseende, idet den forreste del af hovedet er trukket ud i en kortere eller længere snude.

Der findes flere forskellige arter af boresnudebiller, som alle har nogenlunde samme udseende og levevis. Farven er mørkebrun til sortbrun, og størrelsen varierer fra ca. 3 til 4 mm.

Boresnudebillerne kan nemt forveksles med kornsnudebiller, som hyppigt optræder i huse, og som udvikler sig i korn- og frøprodukter. Kornsnudebillerne er dog lidt større end boresnudebillerne.

Boresnudebillens larver er blege, krumme og helt benløse.

Boresnudebillen lægger udelukkende æg i træ, som er fugtigt og angrebet af rådsvampe. Normalt er de et år om at udvikle sig, og de voksne biller kan klække året rundt. Boresnudebillerne angriber både løv- og nåletræ.

Flyvehullerne har en diameter på 1-2 mm, og de er ovale og oftest med et lidt uregelmæssigt omrids.

Gangenes tværsnit er rundt. Det er karakteristisk, at de visse steder bryder igennem overfladen, som derved får et lidt lurvet udseende. Boremelet i gangene er ret fint og dryssende.

Anmeldelser

Kunderne er glade og tilfredse – se vores flotte anmeldelser på Trustpilot

GRATIS RÅDGIVNING

Citytox er førende eksperter inden for skadedyrsbekæmpelse!

  • Ingen opgave er for lille eller stor!
  • Alle henvendelser bliver besvaret hurtigt!
  • Personlig rådgivning!
  • Service i særklasse!

Skriv eller ring til os og lad os få en snak om, hvordan du bedst kommer dit problem med skadedyr til livs.