Skadedyrsbekæmpelse

Få et uforpligtende tilbud

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper med stor erfaring i flere typer af skadedyr. Vi kører i alt fra København til Roskilde og Køge, men kører gerne andre steder på Sjælland.

AUTORISERET SKADEDYRSBEKÆMPER AFHJÆLPER PROBLEMET

LAD PROFESSIONELLE HJÆLPE DIG AF MED BOREBILLER

Vi er eksperter i skadedyrsbekæmpelse og har gennem vores mange år i branchen opnået stor erfaring med flere forskellige typer af skadedyr.
Som skadedyrsbekæmper hjælper vi gerne både erhvervs- og privatkunder. Så hvis du døjer med skadedyr skal du ikke tøve med at kontakte os.

Har du som virksomhed behov for at få løbende besøg af en autoriseret skadedyrsbekæmper kan vi tilbyde dig en serviceaftale. Vi tilbyder nogle forskellige typer af serviceaftaler med skadedyrsbekæmpelse som passer til de behov forskellige virksomheder har. Kontakt os gerne for at høre mere om hvordan de forskellige aftaler passer til de specifikke behov du har til skadedyrsbekæmpelse.

HAR DU AKUT BEHOV FOR SKADEDYRSBEKÆMPELSE?

Oplever du at være inficeret med skadedyr, er det vigtigt at du hurtigt tager kontakt til en dygtig skadedyrsbekæmper. Vi rykker hurtigt ud og besigtiger omfanget af dit skadedyrsproblem – helt uden beregning.

Er dit problem så omfattende at en professionel skadedyrsbekæmper skal gøre noget ved det, vægter vi også hurtig skadedyrsbekæmpelse meget højt. Så ved at vælge os er du sikker på hurtigt at komme problemet til livs.

Som din professionelle skadedyrsbekæmper kan vi blandt andet hjælpe dig med skadedyrsbekæmpelse af:

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS SOM SKADEDYRSBEKÆMPER

KONTAKT OS FOR HURTIG HJÆLP

Skulle uheldet være ude, er vi til at træffe på telefonen alle hverdage og der er ikke ekstra tillæg i weekenden.

Vi kan kontaktes på telefon 88 63 86 86 eller på mail info@citytox.com. Vi kører især i områder omkring København, Roskilde samt Køge, men hjælper også gerne til andre steder på Sjælland.

Er du bare det mindste i tvivl om du har brug for hjælp til skadedyrsbekæmpelse af en dygtig og autoriseret skadedyrsbekæmper skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi rykker hurtigt ud.

Anmeldelser

Kunderne er glade og tilfredse – se vores flotte anmeldelser på Trustpilot

GRATIS RÅDGIVNING

Citytox er førende eksperter inden for skadedyrsbekæmpelse!

Skriv eller ring til os og lad os få en snak om, hvordan du bedst kommer dit problem med skadedyr til livs.