KAKERLAKKER

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du døjer med kakerlakker kan vi hjælpe dig med effektiv bekæmpelse i alt fra Køge og Roskilde til København og andre steder på Sjælland.

GODE RÅD OM BEKÆMPELSE AF KAKERLAKKER

LAD PROFESSIONELLE HJÆLPE DIG AF MED KAKERLAKKER

Der findes flere forskellige typer af kakerlakker. I Danmark er den mest udbredte den tyske kakerlak. De findes mange steder i landet og er ikke en ualmindelig gæst i private hjem.

Udover at være ulækre, kan kakerlakker også udgøre en sundhedsfare da de kan overføre farlige bakterier og smitte fra både afløb, toiletter og køkkener. Derfor er det vigtigt med grundig bekæmpelse af kakerlakker, hvis du er så uheldig at få dem på besøg.

Kakerlakker formerer sig hurtigt – derfor er det vigtigt at tage kontakt til autoriseret skadedyrsbekæmper så hurtigt som muligt. Således kan vi hjælpe med at mindske skaden og effektivt løse problemet med skadedyret.

Bekæmpelse af kakerlakker bør altid udføres af professionelle, da man kan risikere at øge koncentrationen af kakerlakker til andre og større områder, hvis man ikke ved hvad man laver.

Kun ved at tage kontakt til en autoriseret skadedyrsbekæmper er du sikret at brugen af sprøjtemidler og selve bekæmpelse af kakerlakker er udført efter alle gældende regler på området.

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS SOM SKADEDYRSBEKÆMPER

Vi er til at træffe på telefonen alle hverdage og der er ikke ekstra tillæg i weekenden. Vi kan kontaktes på telefon 88 63 86 86 eller på mail info@citytox.com. Vi kører især i områder omkring København, Køge samt Roskilde, men hjælper også gerne til andre steder på Sjælland. Så du skal ikke tøve med at kontakte os hvis du har brug for hjælp til bekæmpelse af kakerlakker hos dig.

kakerlakker i kælderen

Mere information om væggelus

Om kakerlakker

Kakerlakker er primitive insekter, som er nært beslægtede med både græshopper og fårekyllinger.
Den tyske kakerlak, som er den mest udbredte art i Danmark er oval og fladtrykt med kraftige løbeben. Den bliver ca. 12 mm lang og har dækvinger, som dækker hele bagkroppen. Den er gulbrun med mørke striber på brystskjoldet. Under dækvingerne gemmer der sig flyvevinger som den dog sjældent gør brug af.

Levevis

De fleste arter hører hjemme under varmere luftlag. De kakerlakarter der er til gene i Danmark er således alle indført i landet og afhængige af opvarmede lokaler. Det er således derfor de kan være et problem indenfor i private hjem.
Efter parring lægger hunnen sine æg i særlige ægkapsler. De brune kapsler er inddelt i 30-40 små rum der hver især kan indeholde et æg.

Udviklingen til fuldvoksen sker gennem 6-7 nymfestadier. Nymferne er vingeløse og oftest bredere og mørkere end de voksne insekter. Ved 30°C tager udviklingen ca. to måneder, mens nymfen ved 21°C er omkring et halvt år om at blive fuldvoksen.

En kakerlak er praktisk talt altædende. De er aktive om natten. Når der er lyst sidder de gemt i revner og sprækker. De findes især i nærheden af ovne, varmerør og lignende hvor der er varmt.

Gener fra kakerlakkerne

En kakerlak er et selskabeligt dyr og findes oftest med andre kakerlakker. Med deres ekskrementer udskilles et stof der virker tiltrækkende. Deres parringsadfærd styres således også af duftsignaler. Man kan derfor bruge duftsignalerne til bekæmpelse af kakerlakker i kakerlakfælder.

Normalvis er den reelle skade, som kakerlakkerne forvolder, ikke særlig omfattende. Med deres levevis kan de sprede smitte, men det spiller sjældent en rolle herhjemme. De kan dog forårsage allergi som kan udvikle dig til astma eller hudirritation (kløe på hænderne).

Derudover kan de ødelægge fødevarer. Dels ved at småspise af dem og især ved at tilsøle dem med ekskrementer og afgive en ubehagelig lugt.

Hvis du døjer med gener skal du være velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi med effektiv bekæmpelse af kakerlakker.

Anmeldelser

Kunderne er glade og tilfredse – se vores flotte anmeldelser på Trustpilot

GRATIS RÅDGIVNING

Citytox er førende eksperter inden for skadedyrsbekæmpelse!

Skriv eller ring til os og lad os få en snak om, hvordan du bedst kommer dit problem med skadedyr til livs.